Ni tittar in hos en förvirrad mamma i sina bästa år!!

Så känner jag mig många gånger, förvirrad men vill väl o rör i många grytor.
Vill var en god mor, sambo o ändå hinna med mig själv.
Älskar livet men det har varit o är tungt av o till.
Så det är min vardag ni får följa....kul ibland o upp o ner ibland.




border="0" alt="räknare" />


besöksräknare

söndag 18 juli 2010

Semester :)

Ja, till slut var den här, semestern!! Känns riktigt härligt med detta slöa liv.

Den började redan på fredag em med en liten tupplur innan maten. Vi bjöd bästgrannen på middag för att sambon jobbade. Hon gick också på semester. Då kom vi på att vi skulle fara på Sjöbodan, sagt och gjort. Vi åkte med makens mamma dit som ville titta på Nordman.
Det var riktigt trevligt och vi var hemma vid 0200.
Sedan var vi lite trötta på lördagen men det var bara att rycka upp sig, för då var det dags för 40-års fest som började kl 1600. Det var makens arbetskamrater, de flesta av dem. Vi hade så skoj. Vi började med snittar och fördrink, sedan blev det volleyboll, alltid lika kul. Efteråt poolbad för dom som ville.
Sedan en fantastisk buffé, vilket jobb de hade lagt ned på maten. Kvällen fortsatte ute i solen och det var så trevligt.
Kan väl säga att man är lite trött och seg idag. Men vad gör det...man ska ju inte på jobbet idag eller imorrn.

Idag är det mulet ute och det blåser en hel del, 23 gr i skuggan, känns fuktigt och kvavt i luften. Så man kan slappa i lugn och ro.

Sönerna har sovit borta, maken och bonussonen sover, så det är tyst i huset, förutom tvättmaskinen och diskmaskinen som surrar.

Får se vad vi hittar på i veckan, det verkar bli omväxlande väder. Skönt, gillar dessa dagar då det är mulet och varmt :) Då kan ligga i hängmattan och läsa bok.

Inga kommentarer: