Ni tittar in hos en förvirrad mamma i sina bästa år!!

Så känner jag mig många gånger, förvirrad men vill väl o rör i många grytor.
Vill var en god mor, sambo o ändå hinna med mig själv.
Älskar livet men det har varit o är tungt av o till.
Så det är min vardag ni får följa....kul ibland o upp o ner ibland.




border="0" alt="räknare" />


besöksräknare

tisdag 1 maj 2012

Sköna maj

Ja, då var sköna maj här. Äntligen. Som man har längtat. Men vårvintern har varit underbar, ffa mars med ständig sol. April har varit varm med omväxlande väder, från sol till snö.

Jobbade kort dag igår, valborgsmässoafton, det kändes skönt att gå hem vid lunchtid. Hade egentligen tänkt vara ledig hela dagen men passade på att skriva färdigt (där ligger man alltid efter) och förbereda ett möte med kommunen på onsdag. Så nu är det gjort och det känns bra.
Sedan var jag och tände ett ljus sönernas pappas grav. Han skulle ha fyllt 49 år den 4 maj. Då ska jag åka tid med penseér, lyser alltid upp så fint.
Under tiden var maken och yngsta dottern till Sunderbyns sjukhus. Hon har varit så trött, och vill somna då hon koncentrerar sig. De vill dock avvakta och se om det håller i sig. Tror nog att hennes trötthet beror mycket på att det var ett tungt år för henne ifjol. Det brukar komma efteråt, tröttheten.
  
Vi åt middag med goda vänner. G for dock och jobbade efter maten. Döttrarna är på fest tillsammans =) på Djupviken och sover borta. Ja, äldsta dottern sover ju alltid borta, hon bor ju själv hahahhaa. Men även yngsta dottern ska sova borta. Sönerna är ju på Malta, så man kan väl säga att det blev en lugn valborgsmässoafton för oss.

Vi var och tittade på brasan vid Munksunds skolan. Kören var där och sjöng, och man kunde köpa kaffe och lotter. Både jag och Å vann =)
Sedan hem och dricka lite kaffe och en god likör.

Sedan blev vi bjudna till D och U fina, stora rökkåta. 



 Det blev en riktigt trevlig kväll. Härligt med en så fin kåta, där man kan äta och umgås med goda vänner.

 
När det mörknade blev det ännu mysigare. Elden sprakade och vi hade det gott i värmen. Även vår lilla Douglas mådde gott, låg och gosade på en varm pläd.
Blev sedan en skön promenad hem,  och hopp i säng.




 Ja, snön har ju smält i rekordfart men på skuggsidorna är den kvar. Men man kan nu gå i skog och mark och njuta av naturen. Myrorna har vaknat och arbetar som de brukar, full fart hela tiden. Douglas undviker dom, har redan varit i närkontakt med myrstack och det sved på nosen.
Han njuter och älskar då han hittar en fin pinne att bära och gnaga på. Lägger sig gärna i solen och gnager i lugn och ro.

Varit och tittat på tulpanerna bakom väggen, de börjar snart blomma och det känns att våren är här. Vi har ju kort vår, för med vårt ljus, så tar snart sommaren över.


Ja, vi har en härlig tid framför oss. Älskar försommaren med sin skira grönska, finns ingen vackrare årstid. Så mycket hopp på något sätt. Värmer själen.


Längtar tills gräsmattan är krattad, så man kan ställa ut altanmöbler och njuta av lugna kvällar.
I sommar ska vi förhoppningsvis få mer gjort på huset och tomten. Det har ju varit en del som gjort att vi inte haft ork. Känner en helt annan lust, som jag inte har känt på flera år.

Sedan känns det ju bra att ha Malta resan, sommaren och Kreta resan att se fram emot =)

Ha en skön maj alla!!




Inga kommentarer: